Binnendienst en/of buitendienst: jij kiest!

Nederland zit midden in een energietransitie: het moet groener en schoner. Brenergie draagt hier een steentje aan bij met het leveren van zonnestroominstallaties, laadsystemen voor elektrische voertuigen, systemen voor opslag van energie en energiemanagementsystemen. Wij willen dit steentje laten groeien tot een rots!

Om alle particulieren en bedrijven de juiste zonnestroominstallatie te kunnen leveren, is het belangrijk dat wij met ze in gesprek gaan over de wensen, eisen en mogelijkheden. Daarom zijn wij op zoek naar sales-toppers die onze (potentiële) klanten helpen bij hun vraagstukken.

Wat ga je doen?

Hoe jouw werkdagen bij Brenergie eruitzien, heb jij zelf in de hand. Wij geloven namelijk dat mensen hun werk het beste doen als zij er echt gelukkig van worden.

Dat betekent dat we graag van jou horen hoeveel uur je per week zou willen werken. En of je de ambitie hebt om bij klanten langs te gaan, of liever een binnendienstfunctie hebt. Beide is namelijk mogelijk!

Algemene taken sales medewerker

Of je er nu voor kiest om in de binnen- of buitendienst te gaan werken, er zijn een aantal werkzaamheden die tot jouw takenpakket horen. Denk dan aan:

 • verwerken van inkomende offerte-aanvragen in ons CRM-systeem.
 • contact met de klant voor het bepalen van de wensen en behoeften én het inplannen van afspraken.
 • ontwerpen van een zonnestroominstallatie op maat voor de klant.
 • uitbrengen van offertes en deze opvolgen.
 • ondersteuning van onze projectmanagers.
 • uitvoeren van diverse administratieve taken die horen bij een salestraject.

Wil jij ook graag bij klanten op bezoek, dan heb je het hele salestraject in beheer. Is dat niet jouw ding? Dat kan ook, dan werk je als ondersteuning van een accountmanager in de buitendienst.

De klant komt voorop

Het maakt voor jou niet uit of het om een installatie bij een woonhuis gaat, of om een groot project bij een bedrijf. Iedere (potentiële) klant is voor jou belangrijk en help je op de juiste manier.

Door jouw klantgerichte en commerciële instelling weet je alles uit de relatie met de klant te halen. Je gebruikt jouw netwerk om nieuwe opdrachten voor Brenergie te genereren. Jij werkt goed samen met collega’s om altijd het beste resultaat neer te zetten, voor ons maar zeker ook voor de klant.

Dit verwachten we van jou

Jij:

 • bent gemotiveerd om Brenergie naar een hoger niveau te tillen.
 • hebt het beste voor met onze klanten en projecten.
 • hebt een passie voor sales, ervaring is een pré maar zeker niet noodzakelijk.
 • bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • hebt affiniteit met energie en de energietransitie (ervaring is niet nodig maar mag wel!).
 • beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen, doortastendheid, energie, humor en doorzettingsvermogen.
 • bent stressbestendig en flexibel.
 • woont in de omgeving van Eindhoven/Valkenswaard/Waalre.

Zoals je ziet, hebben wij geen harde eisen voor jou. Wij vinden het belangrijker dat jij écht zin hebt om aan de slag te gaan met en voor ons, dan dat jij een bepaald diploma of werkervaring hebt. Als jij goed met mensen kunt omgaan en van elk salestraject een succes wil maken, dan willen we graag met jou in gesprek.

Wat biedt Brenergie jou?

Brenergie is een jong bedrijf dat hard aan het groeien is. Daarom zoeken wij ook mensen met de skills om die groei verder mogelijk te maken! Jij gaat écht onderdeel uitmaken van de groei en innovatie die de energietransitie met zich meebrengt.

Ons team bestaat uit mensen met passie voor hun werk. Wij zijn échte Brabanders, dus naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid. Wij organiseren graag een borrel, en als jij een goed idee hebt, horen we dat graag!

Alles wat je moet weten over (duurzame) energie leer je van ons. On the job, zodat je het meteen in de praktijk kunt brengen. De arbeidsvoorwaarden, het aantal uren? Die bepalen we samen met jou. Zodat jij een baan hebt die bij jou past, waar jij je prettig voelt en waarvoor jij je best doet.

Solliciteer direct!

Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct! Stuur jouw CV en motivatie naar info@brenergie.nl en wie weet spreken we elkaar snel.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.