Wanneer onze sales medewerkers er met de klant uit zijn dat er een zonnestroominstallatie komt, begint het échte werk. Die panelen, omvormer en alles wat erbij hoort, komen niet zomaar op hun plek te liggen. Daar hebben we jou bij nodig, want we hebben meer werk dan onze monteurs eigenlijk aan kunnen!

Dus, ben jij handig en weet je van aanpakken, werk je graag in een gezellig en enthousiast team en krijg jij (Br)energie van werken in de buitenlucht? Solliciteer dan meteen!

Ervaring niet vereist

Laten we met het belangrijkste beginnen: je hoeft geen ervaring te hebben in solar, of met elektrotechniek. Heb je dat wel, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Maar heb je dat niet, dan leren we je graag de kneepjes van het vak! Je loopt mee met onze ervaren monteurs die je alles laten zien wat je moet weten om je werk goed te doen.

Het enige wat je echt nodig hebt, is een gezonde dosis handigheid en de wil om goed werk op te leveren. Dus, je snapt iets van elektra en installatietechniek, bent handig, secuur, netjes en een doorzetter. Want wij stoppen niet voordat onze klant de perfecte installatie heeft liggen!

Verder is het handig als je een rijbewijs hebt, nog handiger als je een groot rijbewijs hebt, maar als je dat niet hebt ben je ook welkom. Dan mag je die gewoon in onze tijd en op onze kosten gaan halen! Hetzelfde geldt voor VCA.

Kortom, dit is de perfecte baan voor Handige Harry’s (of Harriëttes) die net van school komen, of helemaal iets anders willen doen dan ze nu doen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Allereerst zorgen we ervoor dat jij alle zaken krijgt die je nodig hebt om je werk als monteur zonnestroom goed uit te voeren. We leiden je op, bieden je mogelijkheden om extra kennis op te doen, je krijgt de mogelijkheid om je rijbewijs en VCA te halen.

Daarnaast ga je werken bij het gezelligste bedrijf van Brabant in de solarbranche. Wij maken van elke dag een feestje en onze monteurs zijn het zonnetje in huis. Samen gaan we altijd voor het beste resultaat en dragen zo bij aan de energietransitie. Klanten zijn altijd blij als wij klaar zijn: ze gaan besparen op hun energierekening én ze zijn duurzaam bezig.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn perfect voor jou. Hoe dat kan terwijl we jou nog niet kennen? Omdat wij geloven in de persoonlijke aanpak: vertel ons wat jij nodig hebt om je werk goed te doen, en wij zorgen ervoor dat het mogelijk wordt gemaakt.

Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer nu op die zonnige baan!