Nederland zit midden in een energietransitie: het moet groener en schoner. Brenergie draagt hier een steentje aan bij met het leveren van zonnestroominstallaties, laadsystemen voor elektrische voertuigen, systemen voor opslag van energie en energiemanagementsystemen. Wij willen dit steentje laten groeien tot een rots!

Wij werken veel op projectbasis, voor zowel particulieren en bedrijven. Om van elk project een duurzaam succes te maken, hebben wij in ons team plaats voor een projectmanager. Wil jij bijdragen aan een groene toekomst? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als projectmanager is geen dag hetzelfde. Jij bent de schakel tussen onze klanten, Brenergie, de monteurs en leverancier. Jij zorgt dat materiaal en mensen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Dankzij jouw planning weet iedereen wat er van hem/haar verwacht wordt.

Het maakt je daarbij niet uit of het om een installatie bij een woonhuis gaat, of om een groot project bij een bedrijf. Jij draait je hand niet om voor een project van honderden zonnepanelen, maar vindt het net zo belangrijk dat een particulier met enkele panelen op de juiste manier geholpen wordt.

Door jouw klantgerichte en commerciële instelling weet je alles uit de relatie met de klant te halen. Je gebruikt jouw netwerk om nieuwe opdrachten voor Brenergie te genereren. Want nieuwe opdrachten voor Brenergie betekent nieuwe projecten voor jou om in goede banen te leiden!

Dit verwachten we van jou

Jij:

  • bent gemotiveerd om Brenergie naar een hoger niveau te tillen.
  • hebt het beste voor met onze klanten en projecten.
  • hebt enkele jaren ervaring als projectmanager én de skills om in een hectische omgeving de rust te bewaren, om zo van elk project een succes te maken.
  • bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld en hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • kunt beleid en innovaties vertalen naar concrete projecten.
  • hebt affiniteit met energie en de energietransitie (ervaring is niet nodig!).
  • beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen, doortastendheid, energie, humor en doorzettingsvermogen.
  • bent stressbestendig en flexibel.
  • woont in de omgeving van Eindhoven/Valkenswaard/Waalre.

Zoals je ziet, hebben wij geen harde eisen voor jou. Wij vinden het belangrijker dat jij écht zin hebt om aan de slag te gaan met en voor ons, dan dat jij een bepaald diploma of werkervaring hebt. Als jij goed kunt plannen, goed met mensen kunt omgaan en overzicht kunt houden, dan willen we graag met jou in gesprek.

Wat biedt Brenergie jou?

Brenergie is een jong bedrijf dat hard aan het groeien is. Daarom zoeken wij ook mensen met de skills om die groei verder mogelijk te maken! Jij gaat écht onderdeel uitmaken van de groei en innovatie die de energietransitie met zich meebrengt.

Ons team bestaat uit mensen met passie voor hun werk. Wij zijn échte Brabanders, dus naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid. Wij organiseren graag een borrel, en als jij een goed idee hebt, horen we dat graag!

Alles wat je moet weten over (duurzame) energie leer je van ons. On the job, zodat je het meteen in de praktijk kunt brengen. De arbeidsvoorwaarden, het aantal uren? Die bepalen we samen met jou. Zodat jij een baan hebt die bij jou past, waar jij je prettig voelt en waarvoor jij je best doet.

Solliciteer direct!

Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct! Stuur jouw CV en motivatie naar info@brenergie.nl en wie weet spreken we elkaar snel.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.